کیک و شیرینی عروسی
پذیرایی مراسم عروسی
وسایل پذیرایی جشن عروسی، بسیار متنوع و گسترده است و همین گستردگی لزوم یک برنامهریزی خوب را به ما یادآور میشود. اگر با یک برنامهی کامل و درست پیش برویم، هیچ مشکل و کم و کاستی در منوی پذیرایی پیش نخواهد آمد. اغلب مشکل عروس و دامادها در منوی پذیرایی مقدار میوه و شیرینی است. اینکه باید از هر کدام چه مقدار باید تهیه کنند و اینکه چه میوههایی باید حتما در منو باشند و چه شیرینیهایی برای چه فصولی مناسب هستند. در صورتی که کار را به تشریفات روبان سپردهاید، نگران تهیهی این مواد نباشید.
کیک عروسی
تهیهی کیک عروسی باید با دقت همراه باشد، چرا که نشان دهندهی سلیقهی عروس و داماد است. بهتر است قبل از مراجعه به قنادی، دربارهی ظاهر کیک و طرحی که می خواهید داشته باشد، فکر کرده باشید و به توافق رسیده باشید. میتوانید تزئینات کیکتان را با تم عروسیتان هماهنگ کنید.
اندازهی کیک باید بر اساس تعداد مهمانها سفارش داده شود. پس هنگام سفارش آن باید تعداد دقیق مهمانها را بدانید. معمولا برای هر فرد یک برش صد گرمی، در نظر میگیرند.
قیمت کیک بستگی به تزئینات آن دارد. اینکه روکش کیک شما خامه باشد یا خمیر فوندانت، در قیمت آن اثر میگذارد. دقت داشته باشید که اگر رویهی خامه را انتخاب میکنید، ممکن است در فصل گرم سال و در فضای بیرون، خامهها نرم شده و تغییر مزه دهند.
قبل از سفارش یک برش از کیک دلخواهتان را تست کنید و از مزهی آن مطمئن شوید.
شیرینی عروسی
معمولا برای مراسم عروسی دو الی سه نوع شیرینی سفارش میدهند. البته اگر مراسم عروسیتان به صرف شام باشد، میتوانید از تعداد شیرینی کمتری استفاده کنید و به تنوع دسرها اضافه کنید.
سعی کنید در مهمانیها ، شیرینیهای کرهای و دانمارکی سفارش دهید چرا که ممکن است شیرینیهای کشمشی یا گردویی یا مغزهای دیگر برای برخی از مهمانها خوشایند نباشد. ضمنا شیرینی باید پخت همان روز مراسم باشد . ترجیحا از سرو شیرینیتر و خامه ای بپرهیزید چرا که ریسک کثیف شدن مکان مراسم و لباس مهمان را افزایش میدهد.